Cea mai veche berărie din Chișinău ne-a solicitat un concept creativ pentru promovarea turului ce povestește despre tradițiile și condițiile în care își fierbe băutura.

Ne-am imaginat imediat o lume a berii, așa cum o vedem noi, cu câmpuri de malț și hamei, cu oameni pasionați de acest meșteșug, iar în dată ce am avut schița, ne-am pus pe muncă.

Ne-a luat ceva timp până am adus proiectul pe site, dar credem că a ieșit prea frumos ca să îl ținem numai pentru noi.

 

MAKING OFÎncepând cu macheta sticlei și terminând cu cele mai mici finisaje lucrul a mers într-o bucurie. Dat fiind faptul că multe din accesoriile de care aveam nevoie pentru machetă nu erau disponibile în Moldova am avut loc și pentru improvizație. De exemplu, în jur de trei pachete de pătrunjel uscat ne-au servit drept iarbă verde, cu care am acoperit întreaga sticlă. De dragul unor nourași a fost sacrificată o pernă. Cel mai fierbinte și popular material au fost pistoanele de clei, care au încleiat la un moment dat toate cele 40 de degete participante în proces. Atunci a fost în echipa de producție și Inga Ciumac, îi mulțumim.

PHOTO SHOOTING


Adevărați Guliveri în lumea berii. Shootingul și post-producția au fost chiar amuzante iar lucrul la acest proiect ne-a ajutat să creștem, la propriu și la figurat.