În toamna 2019 am participat la tenderul organizat de ONVV, pentru elaborarea conceptului de comunicare vizuală pentru Ziua Vinului. Am participat pentru că #chisinaulpoatefifrumos și iată că am câștigat tenderul, astfel am lucrat cu mult drag la materialele de bază ale acestui proiect. 

* Ziua Națională a Vinului este cel mai mare eveniment oenoturistic din regiune. Anual, aici se adună peste 60 de vinificatori din toată țara, mii de vizitatori din Republica Moldova, dar și turiști din afara țării. În 2019 Ziua Națională a Vinului a ajuns la cea de a 18-a ediție. 

Oamenii în Moldova se mândresc cu faptul că sunt muncitori și că fac vin bun. Mâinile noastre iubesc pământul, îl lucrează cu drag și mult respect. Fiecare bobiță de poamă poartă amprentele noastre, iar o dată cu ele — unicitatea identității noastre naționale și vinicole.


Am vrut să transmitem această factură imperfectă, manuală, folosind o stilistică grafică tactilă, inspirată din picturile lui Mihai Grecu.

Am creat o serie de ilustrații calde ca zilele de toamnă, cu gândul la tradițiile noastre, la oamenii noștri, la strânsul roadei, la bogăția toamnei.


Am vrut să ieșim din ornamente și port național dar să păstrăm sărbătoarea și emoția.