"De exemplu, cei mai mulți oameni cred că spațiul este „pur și simplu nimic”, dacă nu se întâmplă să fie umplut cu aer." Alan Watts

ATELIER 99 este un spațiu unde oamenii cu idei au acces la instrumente și echipamente de fabricare. 3D Printing, lasere, sudură, textile, lemnărit, electronică, programare, toate stau la îndemâna oamenilor ca să-și implementeze ideile și să-și urmeze pasiunile. Rezidenții atelierului dezvoltă proiecte care sunt utile și care au impact social pozitiv. A99 este locul pentru entuziaștii în tehnologie care construiesc și creează. Ingineri, programatori, designeri, arhitecți, artiști, medici — oricine pasionat de tehnologie și creație.

Elementele grafice în stil liniar plasate pe proiecții oblice, definesc caracterul identității. Atelier 99 a fost distilat la 3 caractere — A, 9, 9; plasate pe un sistem oblic de proiecție, sistem ce este frecvent utilizat în desenele tehnice. Caracterele sunt egal distribuite pe axa Z și au un punct de contact cu caracterul precedent. Această conexiune pune accent pe continuitate, interdependență și integritate.