Cine au fost dacii, cum erau la chip și suflet, cum arăta casa unui dac? Noi nu știm și probabil nu vom cunoaște niciodată.

Și totuși, această parte a identității noastre este atât de vibrantă și adevărată, încât, chiar și în lipsa unei documentări exacte, o putem simți în noi înșine, în momentele în care suntem siguri, echilibrați, conștienți.

Pentru că tot ce avem este gloria și misterul din jurul acestui subiect, am transformat fiecare literă din logotip într-un simbol al puterii. Fiecare dintre ele lasă o urmă, o umbră a trecutului, ce se va regăsi încă în multe generații ale neamului nostru. 

Casa Dacă este un hotel drăguț ce găzduiește un wine shop și un restaurant ce merită vizitat. Încăperea în sine are o energetică profundă, e un loc în care e plăcut să te afli. Identitatea se regăsește până și în pereții casei, prin materialele simple, precum este piatra, metalul și lemnul, toate — în culori pământii. Am încercat să fim consecvenți până în cele mai mici detalii integrând chiar și indicatoarele și semnalistica în spiritul locului, fără ca să-i furăm din mister.