Proiectul tău pus pe roate

Proiectele interne sunt cele care sunt mereu neglijate din lipsă de timp și resurse per general, dar sunt și cele mai importante pentru dezvoltarea unui business. Vestea bună e că și această problemă are o soluție. Am cunoscut de curând noțiunea de implementatori de proiecte, un fel de guru ai managementului care preiau proiectul în orice etapă și își asumă implementarea lui în termenii și bugetul stabilit. Ce minune.

MGMT este o echipă de tineri profesioniști din Danemarca care se aventurează să implementeze proiecte de orice complexitate, oriunde în lume.

Am dezvoltat această identitate pornind de la forma axei cartesiene de coordonate, care s-a dovedit a fi și T-ul din denumire văzut altfel. Am dezvoltat un sistem vizual minimalist, gândit astfel încât să arate bine în primul rând pe hârtie, în versiune monocromă.


Sistemul de coordonate este comod în utilizare fiind scalabil în dependență de sarcină și necesitate.

Ceea ce ne place în mod special la această identitate, în afară de aerul său nordic, este faptul că arată la fel de bine atât în linii subțiri cât și groase.


Simbolul poate fi utilizat și independent drept pictogramă, semnătură, ștampilă, orice presupune un spațiu de brandare restrâns.