Identi14tate

O identitate este mai mult decât un logotip. Este un sistem clar cu rădăcinile bine fixate într-o idee validă. Trebuie să fie flexibil, pentru a fi ușor adaptat oricărui mediu comunicațional și să se pupe cu produsul pe care îl reprezintă. Iar toate astea să se împletească în final într-o formula grafică simplă.

Comuni13carevizuală

Credem că publicitatea trebuie și poate să fie frumoasă și eficientă desigur. Ținem mult la ideea de comunicare, mesajul și forma în care o va întâlni consumatorul.

Tipăr4ituri

Ce a fost odată pâinea noastră cea de toate zilele azi e doar un hobby, dar unul frumos. Într-o lume digitală ne place să simțim mirosul tipăriturilor, să alegem atent hârtia, să mergem să luăm proba de tipar, să experimentăm cu posibilitățile acestui mediu.

Amb4alaj

Oamenii consumă. Producătorii oferă. Fiecare produs își are consumatorul iar principalul punct de contact a celor doi este raftul. Credem în puterea de convingere a unui ambalaj potrivit, care știe să facă această întâlnire cât mai plăcută.

Vid2eo

Colaborăm cu cele mai bune case de producție de la noi, cu drag, de ani buni. Recent însă din necesitate dar și curiozitate am dezvoltat o ramură până nu demult inexistentă la imago - animația. Suntem încă la început de cale dar ne mișcăm cu pași rapizi în această direcție.