Identi20tate

Identitatea vizuală a devenit în timp componenta de bază a activității noastre. Am migrat demult de la conceptul de logotip spre o abordare mai complexă, sistemică — identitatea dinamică.

Comuni13carevizuală

Nimeni nu vrea să consume publicitate, atâta timp cât ea nu este interesantă. Credem că publicitatea este un limbaj de comunicare care oferă mai multe oportunități decât s-ar părea la prima vedere.

Tipăr5ituri

Ce a fost odată pâinea noastră cea de toate zilele azi e doar un hobby, dar unul frumos. Într-o lume digitală ne place să simțim mirosul tipăriturilor, să alegem atent hârtia, să mergem să luăm proba de tipar, să experimentăm cu posibilitățile acestui mediu.

Amb5alaj

Oamenii consumă. Producătorii oferă. Fiecare produs își are consumatorul iar principalul punct de contact a celor doi este raftul. Credem în puterea de convingere a unui ambalaj potrivit, care știe să facă această întâlnire cât mai plăcută.

Vid2eo

Colaborăm cu cele mai bune case de producție de la noi, cu drag, de ani buni. Recent însă din necesitate dar și curiozitate am dezvoltat o ramură până nu demult inexistentă la imago — animația. Suntem încă la început de cale dar ne mișcăm cu pași rapizi în această direcție.